Karim Benzema va assegurar la victòria al Reial Madrid al camp de l'Sporting de Portugal amb una rematada de cap que, a només 4 minuts del final, va saber esberlar l'empat que l'equip local havia fet de penal. El gol del francès dóna la possibilitat al Madrid encara de ser primer de grup si guanya, en l'última jornada, un Borussia de Dortmund que haurà de visitar el Santiago Bernabéu.

En la primera part, els homes de Zinedine Zidane no van oferir un bon joc però van tenir més minuts la pilota al seu poder i van tenir el gran encert d'avançar-se amb gol del defensa Raphael Varane, quan s'havia fet mitja hora de matx. Va ser després del llançament d'una falta a càrrec del croat Modric cap a l'àrea, i l'embolic el va aprofitar bé el central francès per batre Rui Patricio. L'Sporting esperava la seva oportunitat al contracop, i així creava força perill. Poc abans d'arribar al descans, els locals van demanar penal per una falta que el col·legiat va veure fora de l'àrea. A la segona part, la justa expulsió de Joao Pereira suposava encara més calma per al Reial Madrid, que es va refiar massa, i unes mans de Coentrao van ser un penal que els locals no van desaprofitar. Però la centrada de Ramos a Benzema ho va tornar a canviar tot.

La Juventus guanya a Sevilla

En duel de capdavanters, anit al Sánchez Pizjuán el Sevilla cedia davant de la Juventus. El conjunt andalús es va avançar amb gol de Nico Pareja al minut 9 però abans del descans Franco Vázquez va ser expulsat amb la segona groga. Marchisio va empatar i Bonucci i Mandzukic van fer l'1-3 definitiu.