El centrecampista manxec Andrés Iniesta va fer ahir una passa més per disputar el clàssic contra el Reial Madrid, dissabte que ve, després de reincorporar-se amb els seus companys durant l'entrenament preparatori del partit al camp de la Reial Societat de demà a la nit. Iniesta es va lesionar ara fa un mes a Mestalla després d'una acció amb Enzo Pérez i sembla que pot arribar a temps per jugar contra l'actual líder de la lliga.

Arda Turan és dubte

Per la seva banda, el centrecampista turc Arda Turan és dubte per al partit de demà a Anoeta. La culpa la té un procés febril que li ha sobrevingut des del viatge a Glasgow, on el jugador de l'Atlètic de Madrid va disputar uns quants minuts. Tampoc no van ser a la sessió Aleix Vidal, amb permís per afers personals a Almeria, i el francès Samuel Umtiti, que continua el procés de recuperació del trencament muscular al bíceps femoral esquerre que es va fer en un entrenament amb França durant l'aturada pels compromisos internacionals. A causa de totes aquestes absències, la sessió d'ahir la van completar alguns jugadors del filial, com ara el coreà paik, Moisés, Mujica i Aleñá.

Davant del partit de demà, ahir també va parlar el tècnic de la Reial Societat, Eusebio Sacristán, qui va dir que el seu equip haurà «d'explotar el màxim les nostres virtuts» per superar un Barça que «voldrà canviar la seva mala ratxa» de resultats a Sant Sebastià.