El partit de tornada dels setzens de final de la Copa CERS es juga a les 17 hores d'avui entre l'IHC i el RC Biasca, equip suís que farà d'amfitrió i que surt amb un 7-1 en contra, el resultat que els jugadors anoiencs van assolir fa 3 setmanes en l'anada. Biasca és situada en el cantó de Tesino i la seva llengua és l'italià.

El viatge que fan avui els homes de Ferran López és llampec, però els tocarà jugar gairebé només arribar a Biasca. La plantilla igualadina es desplaça de matinada i a les 4.45 ja havien de ser a l'aeroport per tal d'agafar un avió, a les 6, que els ha de dur fins a Bèrgam, a Itàlia. Des d'allà aniran a Biasca per carretera i el retorn es farà només acabar el partit.

Ferran López ha donat descans als jugadors dijous i divendres per arribar el màxim de frescos, tant en l'aspecte físic com en el mental, al partit de Suïssa, i sobretot de cara al proper de l'OK Lliga, a la pista del Girona. L'Igualada és cuer i ha de mantenir la moral alta per fer la remuntada que l'afició espera. El tècnic ha manifestat que hi ha una bona actitud general: «és cert que anem últims, però tothom té les idees molt clares. Per sort, no som els últims en la mentalitat, ni en el treball, ni en el compromís. Queda molta lliga al davant i tots tenim ganes de treure el cap. I ho farem segur, és un repte tant per a ells com per a mi».

En l'OK Lliga, les jornades que vénen seran f0namentals per tal de remuntar el vol. L'IHC és cuer, després de deu partits en els quals només ha aconseguit un triomf i un parell d'empats. Té 5 punts i els clubs que el precedeixen en tenen 8 en la classificació, i que són l'Alcoi, el Lleida i el Manlleu. El proper matx és a Girona. Serà a les 20 hores del proper dissabte. Amb 11 punts, els gironins són una de les sorpreses en aquest començament de l'OK Lliga que ha tingut un calendari del tot exigent per a l'Igualada, que s'ha vist també perjudicat per una sèrie de decisions arbitrals. El 6 de desembre, que és festiu, els de López rebran a les Comes l'Alcobendas (13.15 h), una nova ocasió per sumar.