El Manresa FS va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el cuer del grup 3 de Segona Divisió B Nacional, el Ripollet, al qual va derrotar per un resultat de 7-3.

Els manresans no van fer una bona primera part, i els visitants ho van saber aprofitar per avançar-se en el marcador en el minut 4 mitjançant Guerra. Només un minut després Adri va situar el 0-2 en el marcador, un resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

En la segona meitat els bagencs van sortir endollats i van poder capgirar l'electrònic en tres minuts gràcies a les dianes d'Asis, Tanti i Edu. Tot seguit, els locals van abaixar el ritme ofensiu i el Ripollet va empatar amb un altre gol d'Adri. En els darrers deu minuts, el Manresa va sentenciar el duel gràcies a les jugades d'estratègia. Quan faltaven cinc minuts pel final, els visitants es van posar amb porter jugador, però no van poder capgirar el matx.