El Sala 5 Martorell va encaixar una nova derrota, en aquesta ocasió a la complicada pista del Bisontes de Castelló, un dels millors equips de la categoria, que es va imposar per un resultat de 1-0.

Els martorellencs es van presentar a la pista valenciana amb les baixes de tres jugadors: Marc Arenys, Souad i Malik. En l'inici del matx els visitants es van dedicar principalment a defensar-se d'un rival que no va disposar de gaires ocasions de gol, i les que va tenir les va aturar un Hacha que va fer una gran actuació. Per la seva banda, el Sala 5 va gaudir de tres ocasions: la primera va ser en un contraatac, la segona en un xut de Pau que va aturar el porter i la tercera en una rematada que va picar al pal. Els valencians es van avançar en el marcador quan faltaven vint segons pel final de la primera meitat, i ho van fer amb un xut d'Héctor que va desviar un defensa visitant.

En la segona part el conjunt del Baix Llobregat Nord va disposar de tres ocasions molt clares per empatar, però la pilota no va voler entrar. Quan faltaven dos minuts pel final del duel els martorellencs, que buscaven la diana de l'empat de forma desesperada, van sortir amb porter jugador, però no van poder marcar i el triomf es va quedar a Castelló. En la propera jornada, el Sala 5 Martorell rebrà a la seva pista el Cerdanyola Vallès, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte a les 18 hores.