El jove pilot de Súria Josep Garcia s'ha proclamat vencedor de l'EnduRoc Burn 2016 celebrat a Les Comes. Amb només 20 anys, Garcia (Husqvarna) ha vençut a casa seva amb una gran autoritat davant tots els pilots rivals. Ha acabat amb un temps total de 1h44:26.029 i ha superat al segon classificat, Oriol Mena (Honda), en cinc minuts i catorze segons. Jaume Betriu (KTM) ha acabat tercer i Joan Jou (Yamaha), de Sant Salvador de Guardiola, quart.

A la categoria «Amics» s'ha emportat el triomf el pilot manresà Aleix Santacreu, que s'ha mantingut molt regular durant tot el recorregut per aconseguir la primera posició sense masses problemes. Jordi Estany, Marc Serra, Genis Villarte i Mauricio Jove han completat les primeres posicions d'aquesta multitudinària carrera.

L'EnduRoc Burn és el bressol de l'enduro a Catalunya i aquest any ha arribat a la setena edició. Durant tot el cap de setmana, Les Comes va esdevenir una gran festa del motor. Amb més de 2.000 assistents entre participants i visitants, l'esdeveniment bagenc s'ha reafirmat com la gran cita anual de l'enduro al nostre país.