Després d'uns primers minuts sense intensitat, encaixant fins i tot un gol, el Berga es va refer i va superar amb solvència el Roda de Ter, un dels equips de la part baixa de la classificació.

Després del gol inicial dels visitants, un xut desafortunat que va topar en el defensor del Berga Gerard Martínez, els de Joan Prat no van tardar en empatar, amb el primer gol de la tarda de Joan Noguera (min 17). Amb l'1 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, Carreras a la sortida d'un córner va avançar els berguedans (min 50). Amb el marcador ja favorable, el Berga va continuar buscant més avantatge, malgrat que el tercer gol no va arribar fins al descompte, amb el segon anotat per Joan Noguera. Abans, els locals ja haurien pogut sentenciar però no van tenir l'encert necessari de cara a porteria. Amb aquest nou triomf, el Berga se situa a set punts del líder.