El Club Bàsquet Artés va assolir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Bisbal Bàsquet, on es va imposar per un resultat final de 78-89. D'aquesta manera, el conjunt artesenc obté el sisè triomf consecutiu.

En els primers deu minuts del partit els dos conjunts van tenir un alt encert en el llançament, tal com demostra el marcador al final del mateix (22-22). En el segon període es va mantenir la igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. En el darrer minut de la primera meitat el conjunt dirigit per Toni Manyosas va poder agafar una diferència de sis punts amb la qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (40-46).

En la segona meitat l'equip bagenc va sortir a la pista molt endollat, i això els va permetre obtenir catorze punts de diferència. Semblava que el matx ja estava gairebé encarrilat pels interessos visitants, però els locals van endurir la defensa i van aconseguir un parcial de 10-0 que els va permetre arribar al final del tercer quart només un punt per sota (60-61). En els deu darrers minuts el Bisbal va aconseguir posar-se per davant en l'electrònic davant un Artés que semblava colapsat. Tot seguit, els homes de Manyosas van reaccionar i van imprimir un ritme de joc alt que el seu rival va ser incapaç de seguir. D'aquesta manera els bagencs van sentenciar el partit i es van endur el triomf. En la propera jornada, l'Artés rebrà el Sant Narcís, el proper dissabte a partir de les 18.05 hores.