El Manresa juvenil va rebre ahir a la Damm en un partit que va acabar amb taules en el marcador. Un resultat final que no reflectia el que es va veure damunt el terreny de joc, on el conjunt bagenc va ser superior tàcticament amb excepció dels darrers deu minuts.

A la primera part, els manresans li van donar la pilota als visitants que malgrat el domini en la possessió, no generaven perill. Tot el contrari que els d'Albert Nualart que esperaven qualsevol opció per fer mal al contraatac. Precisament en una jugada a la contra va arribar la millor ocasió local en el primer temps.

Sortida en tromba dels bagencs

El Manresa va sortir per totes a la segona part. De primeres va passar a dominar la pilota per obligar la Damm a tancar-se. L'ofensiva constant dels locals es va traduir en el primer gol del partit, en una bona jugada per la banda, rematada per Oriac Vila després de guanyar l'esquena a la defensa visitant.

Al minut 70 el matx va començar a canviar i la Damm va fer un pas endavant. Així, els barcelonins s'apropaven amb perill a la porteria manresana i disposaven del seu primer xut entre els tres pals. Els últims vint minuts van servir com a prova de contenció per part dels bagencs que aguantaven les envestides del seu rival, cada cop amb major freqüència. Un doble rebot a l'àrea dels blanc-i-vermells, va propiciar l'empat d'una Damm que no va fer mèrits per la igualada.

El CE Manresa visitarà a l'Espanyol B d'aquí dues setmanes.