El Cardedeu-Gironella es va acabar decidint en el descompte amb un penal inexistent. Abans d'això, el duel va arribar amb un ajustat 2 a 1 al descans. A la represa, Rafa Zafra va tornar a posar les taules i quan semblava que el partit acabaria amb empat, l'àrbitre no ho va voler així.

El partit va començar amb domini altern. Al minut 30, un ràpid contraatac dels locals va agafar desprevinguda la defensa gironellenca i Arnau Fortuny va anotar el primer gol. Pocs després, Maza, que va ser objecte de penal i Guifré Dalmau no va perdonar. Un minut després, Arnau Fortuny va anotar el 2 a 1 tot i una primera aturada de Xisco.

Al segon temps, Rafa Zafra va aprofitar una errada de Jordi. El partit va entrar en una fase de tempteig per part dels dos equips amb ocasions als dos costats fins que Estivill Alberich va considerar penal una caiguda de Morales a dins l'àrea quan era falta en atac.