El Barça va tenir pocs problemes per derrotar al Palau Blaugrana un Silkeborg danès que la setmana anterior havia presentat més oposició a la seva pista. La gran actuació del porter Gonzalo Pérez de Vargas, amb 18 aturades, i l'efectivitat de tota la primera línia, liderada per Kyril Lazarov, va ser un mur massa dur de superar per als nòrdics, que ja perdien per 8 gols al descans.

La clau de la gran diferència entre els dos equips va radicar en els dotze minuts de sequera el Silkeborg entre el final de la primera part i l'inici de la segona. Quan Damgaard la va trencar ,el Barça ja vencia per un definitiu 25-11. al final, els danesos no van ni poder igualar el resultat. El Barça continua empatat amb el París Saint-Germain, que ahir va haver de lluitar per superar a casa el Veszprém per 28-24.