El Santpedor visitava el camp de la Pirinaica i va començar el partit amb molt ímpetu. Al minut 8, Castaño va avançar els santpedorencs en posició dubtosa i només tres minuts més tard el porter Òscar Álvarez va fer un penal que li va suposar la targeta vermella. El capità de la Pirinaica, Eduard Fer-rer, no va estar encertat i va fallar la pena màxima. Abans del descans, Palacios marcava el 0 a 2 pels visitants en una de les poques arribades dels santpedorencs.

En la segona part, Rubén Castro veia la segona targeta groga i era expulsat i equilibrava el número de jugadors per equip. De fet, el santpedorenc Bertolio i el manresà Cabezas també van ser expulsats i el partit va acabar amb nou jugadors per banda, amb una Pirinaica bolcada a l'atac que va aconseguir empatar el partit.