La Salle Manresa va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Sedis Hidrology, al qual va derrotar per un resultat final de 71-69 en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

En la primera meitat els jugadors manresans van estar a un gran nivell de joc, ja que van mostrar molta intensitat i un alt encert en el llançament. Aquesta situació els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb catorze punts d'avantatge en el marcador (40-26).

En la segona meitat els bagencs van arribar a tenir vint punts de marge, però tot seguit els de La Seu d'Urgell es van posar les pìles i van retallar la diferència fins el 58-45 del final del tercer quart. En els deu darrers minuts el Sedis no es va rendir i va clavar un parcial de 3-14 per posar emoció als darrers instants, però no van poder capgirar el duel i el triomf es va quedar a Manresa.