La bagenca Andrea Carmona, formant part de l'equip estatal, va participar en el pretigiós torneig Top Gym a Charleroi, a Bèlgica. La gimnasta júnior va tenir una lluïda actuació, i destaca que en els aparells de terra i de salt va ser la quarta classificada final de la competició. Xavier Casimiro, de l'Egiba, va acudir a la cita belga com a entrenador.

El Top Gym arribava enguany a la seva dinovena edició i es tracta d'un dels campionats júniors amb més prestigi, i en el seu palmarès hi ha gimnastes que després van assolir la glòria guanyant títols en campionats d'Europa, del món o en els Jocs Olímpics. Carmona hi va participar com una de les dues gimnastes seleccionades per part de l'equip espanyol. En el primer dia, en el concurs general, assolia la novena posició tot i que va fer algunes errades en els aparells de barra i paral·leles que li van fer perdre possibilitats.

En la segona jornada, va tenir una actuació més encertada i va

estar a 0,017 punts del podi, en la quarta posició i només darrere de les dues romaneses i la francesa, la campiona del torneig. I pel que fa a l'aparell de terra, aconseguia la tercera millor nota, però va ser igualment quarta ja que quedava a 0,05 punts de la segona posició, que van compartir la representant txeca i la francesa, superades per una de les romaneses. Per equips, Carmona i la seva copmanya de l'equip estatal, Marta Sánchez, van ser campiones al costat de les franceses.

D'altra banda, quatre noies de l'Egiba van participar al Maburg Gymnastics a Alemanya. Van ser Berta Monteagudo, Mar Pallisso, Carla Font i Lorena Medina, que van arribar fins a la segona fase per culpa de problemes físics.