Els dies del 20 al 22 de gener, el pavelló del Pujolet serà escenari de la primera fase del Campionat d'Espanya per a seleccions autonòmiques de categoria sub-19. I és que Manresa ha estat designada una de les quatre seus d'aquest estatal. El president de la Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS), José Miguel Calle, ho ha fet saber al Manresa FS, entitat que va sol·licitar aquesta organització, que durà a terme conjuntament amb l'Ajuntament i la mateixa LCFS.

A la seu manresana hi competiran Catalunya (de ben segur tindrà a les seves files el jugador del primer equip del Manresa FS Carles Lavado), la Comunitat Valenciana, Aragó i Andalusia. Els partits d'aquest grup tindran horari matinal els dies 20 (divendres), 21 (dissabte) i 22 (diumenge). Amb aquesta organització, els estaments federatius han donat la confiança a Manresa dues vegades en poc temps; cal recordar que fa unes setmanes es va celebrar la fase final de la Copa Catalunya sènior al Nou Congost.

Segons sorteig, els altres grups de la competició són: en l'A, Ceuta (seu), Cantàbria, Castella la Manxa, Múrcia i Melilla; al B, Extremadura (seu), La Rioja, Madrid i Canàries; i al D, País Basc (seu), Navarra, Balears i Galícia.

Entrenaments al Pujolet

El proper diumenge dia 4 de desembre, les seleccions comarcals de la Catalunya Central de futbol sala base faran el darrer entrenament abans de participar, els dies 10 (fase prèvia) i 11 (fase final) d'aquest mes de desembre a Blanes, en la sisena edició del campionat català de seleccions de base. Els horaris són els següents: benjamí (14.30 h), aleví (16 h), infantil (17.30 h) i cadet (19 h).