Coincidint amb el duel entre Barça i Madrid (dissabte, 16.15 h), Regió7 ha convidat els lectors a participar a la Porra del Clàssic. El premi és un lot format per una ampolla del vi 1780 de Castell del Remei (D.O. Costers del Segre, collita del 2008) i dues ampolles de cava brut nature, també de Castell del Remei.

Per participar, s'havia de deixar en aquesta notícia un comentari amb el resultat del matx i els jugadors que es creia que marcarien els gols. Si hi ha un únic encertant, el lot de vi i cava serà per a ell. Si hi ha més d'un encertant, es tindrà en compte qui més autors dels gols hagi encertat. I si tot i així encara hi hagués empat entre dos o més participants, se sortejarà entre ells el lot.

Tens temps per participar era fins aquest dissabte a les 16.15 h. A partir d'aquest moment, els comentaris introduïts no es tindran en compte. També, només s'accepta un resultat per usuari. En cas de deixar-ne més d'un, seran descartats tots ells. El guanyador o guanyadora es publicarà en aquest mateix espai.

Alguns redactors de Regió7 també han volgut fer el seu pronòstic del resultat. Si vols saber què han escrit, mira a la zona de comentaris (els redactors de Regió7 queden descartats pel premi).

Sort a tots i totes!

ATENCIÓ! Els comentaris dels usuaris que quan es registren no especifiquen nom o pseudònim i deixen el seu correu com a identificador no sortiran publicats per qüestió de privacitat. Recomanem completar el registre amb un nom i pseudònim.