A les 8 del vespre i en la pista del City Lift Girona, l'Igualada HC té un duel que fa dies que esperen els jugadors de Ferran López. Un cop es va passar el tràmit a casa del Biasca suís en la Copa de la CERS (2-7 en la tornada), l'equip està concentrat en donar el cop en la visita a Girona i davant d'un rival que ha començat millor en la lliga domèstica, amb 11 punts (l'IHC només en té cinc i tan sols ha guanyat un partit). Els àrbitres seran López Expósito i Sánchez García. L'Igualada Calaf Grup ha fet un treball de preparació per al partit en el qual ha posat especial èmfasi en aspectes defensius.

Per a Ferran López, la feina en les sessions d'entrenament de la setmana «ha estat molt bona i el més important és que veig tots els meus jugadors amb les idees molt clares. Tinc total confiança en aquest equip i, precisament en aquest moment tant difícil, és quan més confiat. Sí que s'han de corregir coses però el més bàsic és sortir amb la mentalitat que cal guanyar els 3 punts, i que s'ha de guanyar com sigui. Anem cap a Girona amb les dents serrades. amb els punys premuts. Veig els jugadors disposats a no rendir-se mai, estem preparats per poder guanyar a qualsevol».

Sobre aspectes més tàctics del partit i referint-se a l'adversari, el tècnic Ferran López ha explicat que «serà un rival complicat, ho sabem. És ràpid i té una sortida al contracop que és molt bona. Quam defensem hem de vigilar les seves individualitats. I quan ataquem, hem d'evitar sobretot les pèrdues. Avui vull jugadors valents, els vull molt engrescats, mentalitzats i concentrats».

L'entrenador enfatitza que «les pissarres són necessàries, toca fer un bon estudi dels sistemes. Però la mentalitat aquesta nit és el més fonamental, sortir del tot convençut de guanyar».