El júnior del Manresa 2015 va vèncer (79-74) a casa contra un Sant Josep molt competitiu que va acabar caient a la pròrroga.

Els manresans, que ja tenen la feina feta, no pateixen per mantenir la categoria, ja que són el tercer classificat. En un partit on el rival és el cuer, semblava que el Catalana Occident havia de ser el clar favorit, però en línies generals l'enfrontament no va tenir domini de cap dels dos equips. En certs moments semblava que la moneda queia de cara als locals, però després eren els visitants els que estaven més encertats.

Aquesta alternança constant en el marcador va arribar fins al final. Tot i que semblava que el Manresa s'enportaria la victòria per una diferència mínima, el CB Sant Josep va forçar la pròrroga (65-65). No va ser fins al període afegit que els bagencs van mantenir durant força estona la bona dinàmica. Estaven encertats i finalment van saber imposar el seu joc. Els de Badalona, que buscaven la victòria per tal de no haver de patir pel descens de categoria, van ajudar-se d'aquest al·licient per fer un gran partit; en canvi, els jugadors del Catalana Occident no van acabar d'estar còmodes dins la pista i el joc que van mostrar no va ser l'habitual. De totes maneres, els bagencs van aconseguir una nova victòria molt treballada i ja en sumen nou.