La Salle Manresa va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la pista de l'Horta, que es va imposar per un resultat final de 70-65.

Els manresans van sortir a la pista centrats i van arribar al final del primer quart amb dos punts d'avantatge (13-15). En el segon període, els bagencs van pressionar en defensa i van recuperar pilotes, però van cometre errades sota la cistella. Tot i això, es va arribar al descans amb tres punts de marge per als visitants (30-33).

En la segona part, La Salle va estar desencertada en el tir i feble en defensa, i això ho va aprofitar l'equip local per capgirar el marcador i arribar al final del tercer quart amb cinc punts de diferència (48-43). Als darrers deu minuts, els manresans van augmentar la intensitat i van poder empatar el partit quan faltaven tres segons per al final, però l'Horta va recuperar la pilota i va sentenciar.