El Club Bàsquet Artés es manté invicte al seu pavelló, ja que aquesta jornada va obtenir una nova victòria, en aquesta ocasió davant el Sant Narcís, al qual va derrotar per un resultat final de 96-80. D'aquesta manera, els artesencs van acoonseguir la setena victòria consecutiva en un matx que va ser retransmès en directe a través de La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar +), les televisions de proximitat i al web www.laxarxa.com. Tot i això, la fidel afició bagenca no va fallar a la cita amb el seu equip i va ser de molta utilitat per l'equip dirigit per Toni Manyosas.

Els artesencs van sortir a la pista amb poc encert en el llançament, però mica en mica es va anar entonant per acabar portant el ritme del matx gràcies, en part, a una bona circulació de pilota. Al final del primer quart els locals ja guanyaven per quinze punts de marge (28-15). En el segon període els bagencs van controlar el matx, però van cometre alguns errors al final, i els visitants ho van aprofitar per acostar-se a només vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (50-42).

En la segona meitat els artesencs es van col·lapsar a l'inici, i els gironins, que van dominar el rebot i van estar encertats des del triple, van igualar el marcador. Al final del tercer quart l'Artés només guanyava per dos punts (63-61). En els darrers deu minuts els bagencs van fer una forta pressió en defensa i van tenir punteria des de la línia de tres punts. Gràcies a això van poder tornar a obrir forat i sentenciar l'enfrontament. En els darrers minuts Manyosas va donar entrada al jugador del filial Manzanares, que es va sumar a la festa anotant dues cistelles. En la propera jornada, l'Artés visitarà la complicada pista del Granollers, el dissabte 17 a les 17.45 hores.