El Tenea Esparreguera va caure per un sol punt de diferència a la complicada pista del SESE, que es va imposar per un resultat final de 73-72. D'aquesta manera, els homes esparreguerins veuen trencada la seva ratxa de vuit victòries de forma consecutiva en el grup 2 de Copa Catalunya.

En els primers minuts els visitants, liderats per Guillem Pedreny i Alberto Quiran, van dominar i van agafar un avantatge de deu punts. Per la seva banda, els locals van controlar el rebot i van retallar les diferències al final del primer quart. En el segon període els barcelonins van apujar la intensitat defensiva, van col·lapsar completament l'Esparreguera, van capgirar el marcador i van arribar per davant a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, els visitants van sortir amb molta força i encert i van igualar el marcador al final del tercer quart. En els darrers deu minuts, els del Baix Llobregat Nord van pressionar en defensa i van encadenar un seguit de bones accions ofensives per posar-se vuit punts per sobre (61-69) quan faltaven quaranta segons pel final. Havia de succeir un miracle perquè els esparreguerins no guanyessin, i el SESE el va fer possible. Van anotar dos triples i una acció de dos més un, i en la darrera posessió, Andreu va donar la victòria als locals. En la propera jornada, el Tenea Esparreguera rebrà el Collblanc B, el dissabte 17 a les 16 hores.