El Martorell Inovyn va encaixar una nova derrota lluny del seu pavelló, en aquesta ocasió a la complicada pista del Salt, que es va imposar per un resultat final de 65-60, en un matx que es va haver de decidir després d'una pròrroga. Amb aquesta desfeta, els martorellencs han caigut en quatre dels últims cinc partits del grup C-A de la lliga EBA i es desinflen a la taula classificatòria.

En els primers deu minuts del duel hi va haver molta igualtat entre els dos conjunts, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (9-9 al final del mateix). En el segon període, els jugadors dirigits per Adrià Alonso van agafar el domini del matx i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts d'avantatge en el marcador (20-27).

En la segona meitat, els martorellencs van poder mantenir la renda, i van arribar al final del tercer quart amb sis punts de diferència (32-38). En els deu darrers minuts el conjunt gironí es va posar les piles i va aprofitar el desencert dels visitants en el llançament exterior (van acabar amb un pobre 4 de 31 en triples) per empatar el partit i dur-lo fins la pròrroga. En aquesta, els locals van ser millors que els del Baix Llobregat Nord i es van endur la quarta victòria de la temporada. En la propera jornada, el Martorell Inovyn visitarà la pista del cuer de la classificació, el Mataró Feimat, que només ha guanyat dos partits. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 18 de desembre a les 18.30 hores (aquest cap de setmana no hi ha competició).