Els expresidents del club van ser els protagonistes dels actes de cloenda dels 50 primers anys del CF Pare Ignasi Puig, ahir al Xup, i que van culminar amb un partit que el CE Manresa va guanyar per 0-5. Francesc Álvarez, president actual, va lliurar unes banderoles del club a Àngel Sánchez, Antonio Pradas, José Vidal, Àngel Páez i a Lucas Vega, que va rebre el detall en nom del seu germà Fernando; també es va pensar en José Peña, que no va poder assistir-hi.

L´alcalde Valentí Junyent i Oriol Marcé, com a subdirector general de l´Esport, van presidir l´acte amb el vicepresident de la FCF, Josep Lleó, i el delegat federatiu, Esteve Olivella. L´alcalde va voler felicitar «el Paco, el president, i tota la seva junta per una celebració que heu fet austera però molt sentida».

En el partit posterior, l´equip del Manresa (1a Catalana) va vèncer de forma clara els locals, que són a 4a Catalana. Tot i algunes baixes, l´equip del Congost sí que va tenir al camp alguns dels seus darrers fitxatges, els argentins Alejandro i Franco, el porter Olver, Josua, José Luque o Erencia. La primera part va acabar amb un mínim 0-1 i a la represa el Manresa va golejar amb Javi López (2), Boli i Josua.