El Sedis Hidrology va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Vilatorrada, el qual va derrotar per un resultat final de 68-54 en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

En la primera meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador d'empat a 31.

Al tercer quart la tònica va ser pràcticament la mateixa. El Sedis va gaudir de lleugers avantatges, però no va poder trencar el partit. Es va entrar als deu darrers minuts del matx amb dos punts de marge per als locals (45-43). Llavors, els de la Seu d'Urgell van obrir forat i van sentenciar gràcies a l'encert en els tirs lliures.