La segona victòria del curs que l'Igualada Calaf Grup va assolir dissabte davant el Citylift Girona (2-5) ha aixecat la moral de l'equip anoienc, que avui torna a tenir un partit vital amb la visita de l'Alcobendas al pavelló de les Comes a les 13.15 hores. Els àrbitres seran Josep Gómez Sánchez i Dani Pico Ramos. La jornada del cap de setmana que ve, l'IHC jugarà a la pista de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní amb el Noia, diumenge a les 18 hores, en un partit que es podrà veure per la XarxaTV.

La directiva, els tècnics i tota la plantilla de jugadors de l'IHC han fet una crida als seguidors perquè aquest migdia el pavelló de les Comes s'ompli i l'afició pugui ser partícip del que seria el primer triomf de la temporada a casa.

En el partit a Girona, l'equip va demosttar una duresa mental que Ferran López, l'entrenador, voldrà que es torni a oferir actuant avui de locals. Sempre davant en el marcador en el partit disputat al Palau Sacosta, l'equip arlequinat no es va descompondre quan va encaixar el 2-3 i els gironins provaven de fer la remuntada. Els gols marcats per Met Molas i Sergi Pla van acabar de sentenciar el matx a favor dels de l'Anoia.

Amb 8 punts a la classificació, l'Igualada Calaf Grup ha deixat de ser el cuer, posició que ocupa en aquests moments l'Alcoi, que en té també vuit. Amb 9 es troben el CP Manlleu, el Lleida i el Noia. Hi ha després un grup amb 11 punts que formen quatre equips més, el Lloret, el Vilafranca, el Girona i el CP Reicomsa Alcobendas, que és l'adversari d'avui dels igualadins.

En la dotzena jornada de lliga hi ha altres partits interessants en els quals hi ha equips implicats a la zona baixa, tot i que el matx del Lleida amb l'Alcoi no es jugarà avui i s'ha ajornat fins al proper 17 de desembre.