Cap de setmana històric el que va viure el Manresa RC.El sènior femení va jugar al Congost la final de bronze de la Copa Koppaberg contra l´Alella-Granollers. Tot i els Nervis inicials, les jugadores locals van aprofitar que l´equip contrari només portava 12 jugadores per situar el 29 a 5 al descans. A la represa, després d´una altra arrancada tèbia, el Manresa RC va tornar a endollar-se per aconseguir de forma plàcida la primera victòria de la temporada per 50-10.

Una altra bona notícia per al rugbi manresà va ser l´estrena d´un segon equip sènior masculí, enfrontant-se com a visitant al Martorell B. Malgrat les bones sensacions, el resultat va ser favorable als martorellencs per 31 a 17. El Manresa RC B està integrat per jugadors nou vinguts i altres que ja havien deixat el rugbi de banda.

El sub-18 combinat pels clubs de Vic, manresa i Anoia, es va enfrontar al CEU al Congost. A la primera part, el resultat va ser de 7 a 20 tot i que els visitants només jugaven amb 13 jugadors. Al segon temps, els barcelonins van engruixir el marcador (12-53).