Els millors equips catalans prebenjamins de Catalunya es reuniran demà en la sisena edició de la Nissan Cup que organitza el Club Gimnàstic de Manresa.

El torneig presenta un cartell de luxe amb equips de primera categoria com el FC Barcelona, l´Espanyol, el Gimnàstic de Tarragona, el Reus el Cornellà, entre altres. Els partits comencen a partir de les 9 del mati inclou dues seus, una serà el camp municipal de Castellgalí, i l´altre, les instal·lacions de Gimnàstic Parc. La competició estarà formada per 32 equips dividits en vuit grups, confeccionats per sorteig amb quatre qualificacions segons el rànquing de punts en la classificació general de cada formació, segons la Federació Catalana de futbol.

Els grups A, B,C i D disputaran la fase classificatòria a les instal·lacions de Castellgalí mentre que els grups E,F,G i H jugaran els seus respectius partits al Gimnàstic Parc. Els dos primers classificats de cada grup, es classificaran per a la fase d´or, que es disputarà al mateix Gimnàstic Parc a partir de les 15.40 h. Els tercers i quarts classificats de cada grup, disputaran la fase de plata (considerada de consolació) a Castellgalí també a partir de la mateixa hora. Les finals, en un lloc i l´altra, es celebraran a partir de les 19.20 h i l´entrega de trofeus està prevista per a les 19.50 h.

Cada equip disposarà d´un guia durant el torneig per facilitar la seva movilitat d´una instal·lació a l´altra. Els partits tindran una durada de 20 minuts seguits sense descans. Cada conjunt tindrà la possibilitat d´un pack gastronòmic que inclou l´esmorzar, el dinar, el berenar i la participació en un sorteig d´una samarreta del FC Barcelona.