Després d'anunciar unes primeres altes a la primera plantilla del Manresa, ara, ja es coneixen algunes baixes a l'equip que dirigeix Albert Garcia (va substituir Dani Fernández fa unes setmanes).

Així, no continuaran, per decisió tècnica, el davanter Dani Muela (havia jugat en tots els partits d'aquesta temporada amb un gol marcat), Carles Blanch (onze partits), Adrià Aguilera (sis partits) i Afis Bolaji Raji (quatre partits).

Cal recordar que el club manresà ha incorporat diversos jugadors després de la destitució del tècnic Dani Fernández, alguns dels quals ja han debutat, com el lateral argentí Alejandro David Espinoza, el porter Oliver Sánchez i els migcampistes Joshua Romero i José Luque. També s'ha fitxat el central Dani Erencia, tot i que encara no està al 100% físicament després d'una greu lesió; també és possible la incorporació del davanter argentí Franco Gargiulo.

Després de l'aturada d'aquest cap de setmana, el Manresa juga diumenge un partit vital al Nou Estadi del Congost davant el Ripollet (12 h). I és que els manresans acumulen deu jornades sense guanyar i es troben a la part més baixa de la classificació amb només nou punts després de disputades tretze jornades.