El Manresa FS continua la seva espectacular remuntada, i el seu fluix inici és un record llunyà. Amb la golejada d'ahir al Salou, els homes de Jordi Rozas acumulen 5 victòries seguides i vuit jornades sense perdre, si es compten els tres empats anteriors. El Salou FS es va avançar en el marcador al partit d'ahir al Pujolet, però la reacció de l'equip local va ser fulminant: tan sols un minut després arribava el gol de l'empat de Gordillo, i a la mitja part ja hi havia un 3-1 molt favorable als manresans.

La segona part només va tenir el domini de l'equip de casa, amb accions brillants i alguns gols molt espectaculars, amb eficàcia en els darrers metres.

Les baixes que hi havia ahir de Tanti, de Lavado i de Saïd van fer que entrés a la llista de convocats el juvenil Aaron, que va aconseguir poder marcar un gol de bella factura.