El Bada Osca va firmar un gran partit davant el líder Barça Lassa, que va haver de treballar força per endur-se la victòria per 26 a 30.

El partit va començar amb un Barça Lassa dominador, que va intentar marxar en el marcador. Els locals, però, no ho van permetre, i van aconseguir neutralitzar l'atac de l'equip blaugrana gràcies a una defensa sensacional i la inspiració de Gómez Lite, que va aturar diverses accions de contracop u contra u i un penal. Amb això, i l'encert de Teixeira i Marcelo, el conjunt d'Osca va arribar al descans amb dos gols a favor (15-13).

A la represa, els blaugrana van sortir llançats i van aconeguir un marcador favorable amb la facilitat golejadora de Jellouz i Lazarov. Tot i així, el Bada Osca no va perdre la cara al partit i va intentar minimitzar el domini visitant, però la renda aconseguida pel Barça Lassa els primers deu minuts de la segona part ja va ser insuperable. El públic local va acomiadar-se del seu equip amb una gran ovació per la feina feta.