L'Avià va sumar un valuós punt, que podien haver estat els tres, en el camp d'un dels capdavanters del grup 1 de Primera Catalana, el Mollet. I és que els berguedans van jugar un dels partits més complets com a visitants.

La primera part va ser més aviat tècnica, encallada, amb pocs riscos d'uns i altres. Al minut 28 va ser expulsat amb targeta vermella directe el local Serrano aturant de males maneres el visitant Max Morell quan aquest encarava la portria defensada per Flores. Dos minuts després, i en una clara compensació de l'àrbitre Santiago Vicente, va ser expulsat el jugador de l'Avià Alejandro després d'una picabaralla entre jugadors. Al descas es va arribar amb l'empat incial de zero a zero.

El segon temps va ser molt diferent. Uns i altres van tenir moltes ocasions per marcar, les més clares a càrrec dels futbolistes de l'Avià Max Morell i Uri Martínez; també Miki Poveda va poder marcar per als visitants. També destacable un gol anul·lat a Antoni per un fora de joc inexistent, ja que va fer una jugada personal amb conducció. Tampoc es va donar per bona una rematada al fons de la xarxa del Mollet per una falta al porter de l'Avià Sergi Porcel.

Dissabte que ve, en el darrer partit de l'any, l'Avià tindrà la visita de l'actual líder, l'Horta (16 h).