Pol Vaquero, jugador de 19 anys del Club Tennis Manresa, va ser el vencedor ahir a Manacor del seu partit de primera ronda a l'estatal absolut que es juga aquests dies a la Rafa Nadal Academy. Vaquero va derrotar el seu adversari Yahir Alcolea per un resultat definitiu de 6-4 i 6-0. Després d'un primer set molt anivellat, Vaquero ja es va mostrar molt superior en el segon que es va apuntar en blanc.

El manresà, que és el número 119 del rànquing espanyol, va fer el seu accés a l'estatal absolut amb una wild card, una invitació. I pel que fa al seu rival en el partit d'ahir a Mallorca, Yahir Alcolea, que és de Socuéllamos (Ciudad Real) i té 22 anys, es troba en la posició 90 al rànquing estatal.

El CT Manresa també tenia un altre jugador dins el quadre gran al campionat d'Espanya, l'osonenc Roger Orfeig, número 73 en la classificació espanyola. Ell no va poder passar ronda ahir i va caure eliminat al seu matx d'individual contra Álvaro López San Martín, que el va batre amb un resultat molt clar de 6-1 i 6-0. En el cas de López San Martín, cap de sèrie número 12 del torneig, és en la posició 41a del rànquing. Al campionat d'Espanya figura de cap de sèrie número 1 el jugador Albert Ramos.

Els darrers resultats referents al Club Tennis Manresa aquests darrers dies han estat positius, ja que el conjunt absolut masculí ha brillat en arribar a les semifinals del campionat de Catalunya, una fita important.