El conjunt cadet del Catalana Occident va ser derrotat a casa contra el CB l'Hospitalet (50-62) en l'estrena de la segona fase de la lliga cadet Preferent.

Els bagencs van començar el partit amb una bona defensa i amb un resultat favorable (8-2), però les coses es van equilibrar a la fi del primer període i el marcador es va quedar amb un 13-14. El segon quart va ser d'alternances i curtes diferències en el marcador fins al minut 5, quan els visitants agafen una avantatge de 9 punts (17-26) que s'acaba reduint a 7 a la mitja part.

Des d'un bon inici de la segona meitat, els visitants van posar les coses molt difícils pels manresans, ja que un parcial de 2-17 en el minut 7, va provocar que els jugadors de L'Hospitalet marxessin de 20 punts en l'electrònic. Els locals van reaccionar ràpidament i van aconseguir escurçar la distància a la fi del tercer quart.

En el darrer període la desavantatge era de només 5 punts, però els visitants van saber jugar els últims minuts, no van perdre el control i amb l'ajuda dels tirs lliures van aconseguir emportar-se el partit de 12 punts .