El Girona de Pablo Machín continua somiant en Primera en desfer-se còmodament del Còrdova per 2 a 0. D'aquesta manera, els gironins obren un petit forat de quatre punts amb els equips en posició de playoff d'ascens, gràcies a l'empat del Getafe davant el Mallorca (1-1).

Els gironins aprofitaven els errors d'una tova defensa andalusa i asseguraven els tres punts per la via ràpida amb un gol de Fran Sandaza al primer minut de joc i un altre de Portu que donava la tranquil·litat al segon temps.

Per la seva banda, el Reus va tornar al camí de la victòria, després de dues derrotes consecutives, davant l'Almeria. Un solitari gol de Máyor al minut tres donava el triomf als tarragonins davant un fluix Almeria. I és que els de Fernando Soriano es van veure superats en totes les facetes del joc.

L'ensurt del partit el va protagonitzar el davanter local David Querol que es va quedar estès sobre el terreny de joc després de xocar amb un rival i rebre un cop molt fort al cap. Afortunadament, el futbolista no va haver de ser traslladat a l'hospital.