L'Escola Joviat va mostrar la seva millor cara per derrotar el CB Valls, tercer classificat i un dels millors equips de la categoria. Les noies de Gerard Barbé van fer un partit molt seriós i van arribar a guanyar per 19 punts de marge i només la pressió visitant al darrer quart, amb un enduriment de la seva defensa, va fer que poguessin reduir les diferències.

La Joviat va saltar a la pista amb la intenció d'imposar un ritme alt de circulació i sortint amb rapidesa al contracop i així va ser. Això va provocar que les noies de Barbé anotessin amb facilitat (18 punts al primer quart). A més, la seva feina defensiva era excel·lent davant d'un rival que té molt de talent. Les tornes no van canviar al descans i a la mitja part les locals havien ampliat la diferència als 11 punts (31-20). S'esperava una reacció del conjunt de l'Alt Camp però aquest no arribava i, encara més, la Joviat va arribar a tenir diferències de 19 punts i va deixar el partit gairebé sentenciat. Al final, i amb tot gairebé perdut, les visitants van endurir la seva defensa i van anotar amb certa comoditat però la victòria mai va perillar. El Sedis urgellenc serà el proper rival de les manresanes.