El pilot osonenc de cotxes Nani Roma (Toyota) va tornar ahir a Barcelona després de participar en el ral·li Dakar, on va acabar quart, darrere dels pilots de Peugeot, un resultat que «no és un consol» però que li serveix per «ser més fort» amb vista a la pròxima edició.

El pilot català i el copilot odenenc Àlex Haro van finalitzar a 1h:16:43 del campió, el francès Stéphane Peterhansel (Peugeot), al qual van acompanyar al podi els seus companys d'equip Sébastien Loeb i Cyril Despres. Roma va atendre els mitjans de comunicació a l'aeroport del Prat, procedent de l'Argentina. «Ser el millor després dels Peugeot no és un consol. Ens serveix per saber en què hem de millorar i ser més forts l'any que ve», va explicar el pilot.

En tot cas, a Roma no l'ha sorprès la superioritat de Peugeot: «sabíem que eren un rival molt dur, tenen un gran equip i molt bons pilots». Vencedor en motos (2004) i en cotxes (2014) i amb 22 participacions a la butxaca, Roma va reconèixer que ha estat una cursa «estranya», en la qual a nivell de navegació «hi ha hagut canvis importants», que han augmentat «la sensació que et podies perdre en cada moment».