La judoka del Club Judo Moià Carla Ubasart es va penjar la medalla de bronze en la categoria de -57 kg a l'Open Continental d'Àfrica, que es va celebrar a Tunísia.

En la competició, Ubasart es va desfer de l'algeriana Imene Rebiai als vuitens de final i va ensopegar a quarts de final amb la francesa Lola Benarroche, que va acabar guanyant la competició. En la repesca, va guanyar la representant de Hong Kong, Po Sum Leung, i finalment va conseguir la medalla de bronze en imposar-se per ippon a la tunisiana Bochra Ben Romdhane. Així va aconseguir la primera medalla internacional, que li permet començar a puntuar dins del rànquing mundial.

Bons resultats dels nostres clubs

El Pavelló Firal de Remolins a la localitat tarragonina de Tortosa va acollir la Copa Espanya-A Júnior i la Super Copa Espanya Infantil, en la qual van participar clubs de tot l'estat i de Catalunya. El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi va participar representant els seus respectius clubs. En la categoria júnior, el judoka d'Esport-7 Amadeu Riera va ser 2n classificat en -60 kg, mentre que Paula Cubero i Cristina Juárez, també d'Esport-7, van ser terceres en -48 kg i -63 kg respectivament.

Noelia Jardo (Esport-7) a -48 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -55 kg, Anna Martínez (Esport-7) a -78 kg i la judoka del Judo Moià Claudia Salgado a -78 kg van lluitar per la medalla de bronze però van perdre, i finalment es van classificar en 5a posició. Eduard Encinas, del Judo Moià, va ser 7è classificat en -66 kg. Van competir però sense classificar-se finalment Pol Carrera, del Judo Moià, i Roger Fontanet, del Judo Santpedor.

En la categoria infantil, Nerea Garcia, d'Esport-7, va ser segona en +63 kg i els judokes del Judo Moià Raquel Romeu i Ahmed Msahal van ser segona en -40 kg i tercer en -46 kg respectivament. Iris Alsina del Judo Moià i Oriac Rojo del Judo Santpedor van ser cinquens, mentre que Miquel Peña del Judo Santpedor, Olga Juárez i Neus Santacreu d'Esport-7 van acabar setens .

El proper dissabte, l'Esport-7 disputarà a Hondarribia la Super Copa Espanya de Judo Cadet, i diumenge, juntament amb el Judo Santpedor i a la Ciutat Esportiva de Blanes, lluitarà al Campionat de Catalunya veterà.