Després de dues derrotes en la Primera Nacional femenina, les noies de l'Igualada FHCP es van refer amb una victòria necessària a la pista del Mataró (2-3).

A la primera part, les noies de Jacob Compte i Marta Soler s'avançaven al marcador amb un gol d'Elba Garreta. Empataven les locals i abans d'anar al descans del matx, Nerea Ramírez tornava l'avantatge per a l'equip igualadí.

A la represa, les locals van sortir fent una forta pressió però l'equip anoienc va saber resistir amb una Laia Navarrete molt encertada a la porteria i Laura Torres va fer l'1-3. Els darrers minuts, les del Maresme van retallar diferències però el triomf no es va escapar.

El partit següent es jugarà a Les Comes aquest diumenge contra l'Sferic de Terrassa, a les 12 hores. Les igualadines han de guanyar i el Manlleu o el Voltregà perdre, per disputar la Copa Generalitat. Els altres partits de diumenge al pavelló igualadí seran els de les benjamines amb el Torrelles (10 h) i el del sub-16, que està imbatut, amb el Reus Deportiu (11).