El Sallent va ensopegar per segona setmana consecutiva a casa. Si en la jornada passada queia inesperadament amb el Caldes (1-3), ahir, els sallentins van empatar amb el Bellavista en un duel marcat per l'actuació arbitral.

En línies generals, l'enfrontament no va ser bo. El Sallent va dominar els primers vint minuts però es va trobar amb un Galera Ferrer que va assenyalar dos fora de joc inexistent, en un cas quan Álex González encarava el porter visitant Palacio. Abans dels descans, els sallentins es van avançar en el marcador (min 39). A la represa, els de Jordi Capellas van intentar sortir al contracop i encara amb l'1 a 0, l'àrbitre no va castigar el Bellavista amb un clar penal sobre Pareja. A la recta final, els vallesans van aconseguir l'empat amb un xut creuat que va entrar amb penes i treballs.

En la propera jornada, el sallent visitarà el Gironella (16 h), en un dels derbis intercomarcals de la categoria. Els dos equips estan separats per un sol punt a la classificació, a favor dels sallentins.