El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Torreforta, al qual va derrotar per un contundent resultat de 103-66. Amb aquest triomf, els esparreguerins es mantenen invictes a casa i es mantenen colíders del grup 2 de Copa Catalunya.

En els cinc primers minuts del matx hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, però a partir d'aquí els locals van dominar i van arribar al final del quart inicial amb sis punts de marge (27-21). En el segon període, els jugadors del Baix Llobregat Nord es van fer forts en defensa, i gràcies a això van ampliar la diferència fins els quinze punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (45-30).

En la segona meitat la dinàmica va ser més o menys la mateixa, amb un Esparreguera que tancava bé el rebot i tenia molt bon encert en el llançament exterior. Aquesta situació els va permetre arribar al final del tercer quart amb el partit pràcticament sentenciat (73-49). En els deu darrers minuts, els jugadors dirigits per Òscar Navarro van fer una exhibició ofensiva, van protagonitzar un dels millors moments de joc de la temporada i van acabar guanyant per un clar 103-66. En la propera jornada, els esparreguerins visitaran la complicada pista d'un dels altres colíders del grup, el Salou, diumenge que ve a partir de les sis de la tarda.