L'Arsenal jugarà en els vuitens de final de la FA Cup contra el modest Sutton United FC, conjunt que milita a la cinquena divisió anglesa. El porter suplent té 45 anys, es diu Wayne Shaw i és una celebritat a les xarxes socials. La seva imatge es va convertir en viral quan les càmeres van enfocar a la banqueta en el triomf del seu equip davant l'històric Leeds United gràcies a un gol de penal de Jamie Collins, que s'ha convertit en l'«estrella local», i ara somia amb repetir la gesta davant el conjunt d'Arsène Wenger.

Aquest porter de 115 quilos podria situar-se sota pals davant l'Arsenal en el cas que Ross Worner, porter titular del Sutton United, patís algun contratemps o simplement si Paul Doswell, el seu entrenador, decidís donar-li l'alternativa.

Ell també és tot un personatge, ja que se'l pot veure a la banqueta fumant tranquil·lament un cigarret electrònic mentre fa història amb aquest club de la National League que segueix viu a la competició al costat del Lincoln City, que s'enfrontarà al Burnley. A la 145 edició del torneig coper, el Sutton United viurà el seu petit moment de glòria després de deixar pel camí a Dartford, Forest Green, Cheltenham, Wimbledon i Leeds United.