El judokes del Centre de Tecnificació de judo del Bages i Moianès van tenir una destacada actuació en el campionat de Catalunya en categoria júnior celebrat a les Llars Mundet, fins i tot considerant que alguns dels medallistes són encara cadets.

D'Esport7, Pau Santacreu va ser primer en -55 kg i el seu company Eric Guerra, segon en perdre la final amb Santacreu. Amadeu Riera també va ser segon en -60 kg i Paula Cubero en -48 kg; Noelia Jardo va ocupar la tercera plaça en -48 kg i Ariadna Escolà va ser igualment tercera en -57 kg; i Lucas de Nardo va ser cinquè en -73 kg en perdre el combat pel tercer lloc. Del Judo Moià, primera plaça per a Clàudia Salgado en +78 kg i Eduard Encinas va quedar tercer en -66 kg. I del Judo Santpedor, setena posició per Roger Fontanet en -73 kg.

Molt podis a Molins de Rei

En el Torneig de Molins de Rei en les categories benjamí i aleví, Esport7 i Judo Moià van aconseguir uns grans resultats. Del club manresà, van ser primers classificats, en alevins, Ingrid Canal, Izan Moreno, Aleix Bell, Julen Muñoz, Jan Perau, Adrià Jorba, Àlex Prada, Xavier Borràs, Cai Castany i Esteve Gaona; Pere Planas va ser segon i Jordi Benito, tercer. També en alevins, del Judo Moià, primeres places d'Ingrid Domínguez, Jordi Álvarez i Oriol Roig, segones de Rut Clusellas i Adrià Marín i terceres de Maelys Arànega i Miquel López. En categoria benjamí, primeres places per als judokes d'Esport7 Helga Barris, Luca de Palma, Biel Perau i Guillem Lozano.

D'altra banda, dissabte que ve se celebrarà, en sessions de matí i tarda al complex El Turó de la Llagosta, els campionats de Catalunya cadets. El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès hi serà representat amb judokes d'Esport7, Judo Moià, Judo Santpedor i Judo Cas-tellterçol.