El pilot empordanès Maverick Viñales, que enguany s'estrena com a company de Valentino Rossi a Yamaha, va aconseguir el millor temps en la darrera jornada d'entrenaments oficials de pretemporada al circuit de Sepang, a Malàisia. Viñales va aconseguir rebaixar dels dos minuts, amb un temps d'1.59.368, un registre que ell mateix va reconèixer que li havia «sorprès». Darrere seu va quedar un Marc Márquez que havia quedat en segon terme en les jornades precedents, però que ahir va fer 85 voltes a la pista, la qual cosa li va permetre millorar fins a l'1.59.506. Els deu primers pilots, llista completada, en aquest ordre, per Dovizioso, Pedrosa, Rossi, Bautista, Stoner, Crutchlow, Lorenzo i Zarco, van baixar també dels dos minuts.

A més del salt dels dos pilots d'Honda, Jorge Lorenzo va seguir la feina d'adaptació a la nova Ducati i va completar 66 voltes al traçat asiàtic.

Després de les tres jornades, que s'han saldat amb una lesió de gravetat del barceloní Tito Rabat, Viñales va explicar que «hem treballat, sobretot, el ritme de cursa. Hem millorat molt i estic bastant sorprès d'haver baixat a 1.59. Estic content perquè he anat molt ràpid i la moto funcionava bé.

D'altra banda, Márquez va apuntar que «estic content amb la posició d'avui, tot i que el més important és el ritme» de cursa aconseguit durant els tres dies. Tot i això, «hem de millorar en algunes àrees en les quals encara no estic del tot còmode».