Del 10 al 12 de febrer, també a la ciutat de Girona i alhora que es juga la Copa de la Reina de Lliga Femenina, se celebrarà per primer cop la Minicopa pel que fa a edat infantil i que jugaran 12 clubs dels 14 de la màxima categoria. Només hi falten Bembibre i Perfumerías Avenida de Salamanca.

L'equip infantil del Cadí, que és conegut com el Sedis Esquitx, hi anirà amb onze jugadores, de les quals vuit són infantils i tres preinfantils. Les acompanyaran un total de quatre tècnics: Xavier Calm, Javi Garcia, Georgina Bahí i Michelle Bradley. La competició es jugarà en un format de 3 grups de 4 equips en lligueta tots contra tots. Els partits d'aquesta primera fase es jugaran el divendres dia 10 i s'establirà una classificació de l'1 al 12 en funció dels resultats que hagi obtingut cada equip en el seu grup de classificació. Pel que fa a la segona fase, es disputarà entre dissabte i diumenge amb tots els diferents creuaments.

El Sedis Esquitx es troba dins el grup 3 amb l'Spar Gran Canària, l'IDK Easo i l'Starr Uni Ferrol. Pel que fa al debut serà el divendres, a les 10 del matí, enfront l'equip de les Canàries. L'organització del torneig de la Minicopa ha muntat un calendari compatible amb els partits de la Copa de la Reina que tindran lloc a Fontajau.