El Gran Canària va aconseguir davant l'Unicaja de Màlaga la seva primera victòria en la segona volta de la Lliga Endesa, en un partit emocionant que es va resoldre als minuts finals gràcies a l'encert en la direcció del joc i davant la cistella rival del base local Bo McCalebb .

Els jugadors del conjunt illenc, una mica freds, es van veure superats als primers minuts per un Unicaja que a l'equador del primer quart es va posar 7 amunt (6-13), gràcies a les destacades actuacions de Fogg i, especialment, el gegant Musli.

Luis Casimiro va moure la banqueta i va donar la direcció de joc a Oliver, en lloc de McCalebb, i també va posar a pista Kuric i Pasecniks, i el seu equip va començar una gran reacció després del 6-16 al marcador, amb un parcial de 13-0 per tancar aquest primer quart amb 19-16. Al segon parcial, els illencs van augmentar el seu avantatge fins al 23-16, però els triples de Díez i Lafayette van acostar els de Joan Plaza a l'electrònic, que va quedar igualat a 31 amb una cistella de Fogg a 2,16 per al descans. En els instants finals va aparèixer la millor versió de McCalebb, que va portar els seus a un treballat triomf davant el deliri de l'afició.