Els promotors de la campanya "Casa nostra, casa vostra" per promoure l'acollida d'immigrants impulsen la construcció demà al Camp Nou d'un mosaic per recordar el compromís del Govern d'acollir a 4.500 refugiats en els pròxims dos anys.

L'acció tindrà lloc abans de l'inici del partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei que enfrontarà el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid.

La campanya "Casa nostra, casa vostra" va néixer el 2016 de la iniciativa d'un grup de persones independents per donar resposta des de la societat civil a la crisi de refugiats que viu Europa.

El mosaic de 4.500 cartolines recordarà a les institucions catalanes l'acord unànime del Parlament de Catalunya -de maig del 2016- que comprometia a la Generalitat a acollir a 4.500 refugiats en els pròxims dos anys.

A més, durant el partit es desplegarà una pancarta que animarà a participar en la manifestació "#VolemAcollir" de Barcelona, prevista per dissabte, 18 de febrer.

La Plataforma ProSelecciones Esportives Catalanes col·labora amb aquesta iniciativa, perquè considera que "l'esport ha d'implicar-se en la cohesió social a totes les seves formes i l'acollida és una d'elles".