La Salle Manresa va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant un dels seus rivals directes a la taula classificatòria, l'IPSI barceloní, al qual va derrotar per vuit punts de diferència (78-70). Amb aquest resultat, el conjunt manresà va encadenar el setè triomf en el grup 3 de Primera Catalana.

Els jugadors manresans van sortir a la pista amb molta intensitat, encert en el llançament exterior (van anotar quatre triples en cinc minuts) i un bon treball en l'aspecte defensiu, i d'aquesta manera van arribar al final del primer període amb vuit punts de marge (21-13). En el segon quart, els bagencs van demostrar la seva superioritat i van dominar completament el joc. Amb aquesta situació, van ampliar l'avantatge fins als divuit punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (47-29).

En la segona meitat, els barcelonins es van posar les piles i van clavar un parcial de 5-13 per retallar distàncies, però els locals es van mantenir sòlids i van tancar el tercer quart amb catorze punts de renda (64-50). En els deu darrers minuts de l'enfrontament, els visitants van pressionar el seu rival, però no van poder culminar la remuntada i el triomf es va quedar a Manresa. En la propera jornada, La Salle visitarà la complicada pista del Ripollet, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge 12 de febrer a partir de les sis de la tarda.