El Bisontes Castellón (relleu de l'històric Playas Castellón) arriba avui al pavelló del Pujolet invicte després de divuit jornades de competició a Segona Divisió B. Aquest equip té a les seves files el brasiler Cassio Silva de Souza que tan bon record va deixar a Manresa quan l'equip de la capital del Bages jugava a Divisió de Plata (l'actual Segona Divisió). Aquest jugador, però, és dubte per a l'enfrontament d'avui (19 h), ja que té un turmell lesionat i fins a darrera hora no es decidirà la seva participació.

Manuel Collado, conegut per Manolín, és l'entrenador del Bisontes Castellón. Havia jugat entre altres amb el Vijusa, el Barça i el Miró Martorell. El Bisontes Castellón, malgrat no haver perdut cap partit, amb 13 triomfs i 5 empats, és segon a la classificació, a dos punts del líder CCR Castelldefels. L'objectiu dels castellonencs és poder jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió.

En el Manresa FS, que ha tingut tres derrotes seguides, hi ha diversos jugadors que arrossegen lesions i són dubte. Gordillo difícilment podrà jugar; Tanti és baixa i, en relació amb dissabte passat, les novetats poden ser Josete (s'ha entrenat amb una certa normalitat) i Marc Fernández; també és factible la participació d'Asis.

En aquest mateix grup 3 de Segona Divisió B, un necessitat Sala 5 Martorell (va quart per la cua) visita la complicada pista de l'Inmavasa Olleria (17 h).