En el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es juga aquests dies a la comarca del Baix Llobregat, Catalunya queia ahir per 0-1 davant de Múrcia, en un partit en el qual va participar en les catalanes la santvicentina Laia Beltran, jugadora del Penya Esplugues. Malgrat la derrota, les catalanes han passat a semifinals com a millor segones dels 3 grups del torneig. Aquest migdia, jugaran una de les dues semifinals, a partir de les 13 hores. Abans, a les 11, hauran jugat els equips de Múrcia i Andalusia, els quals dirimiran l'altre lloc per a la gran final del torneig que s'ha de jugar demà.

En el partit contra Múrcia, els nervis es van fer molt evidents en les jugadores catalanes, les quals van tenir molts problemes per tal de teixir accions d'atac. I van ser les jugadores murcianes les que, en un contracop i amb avantatge numèric de tres contra una, es van avançar amb el que va ser l'únic gol del matx, aconseguit per Patricia Ortega.

Catalunya va tenir ocasions per aconseguir, almenys, l'empat, com un xut d'Èlia Gullí estavellat a la creueta, però no va marcar.