Amb el coneixement del resultat que haurà aconseguit el Barça a Vitòria, el Reial Madrid jugarà aquest vespre no gaire lluny de la capital alabesa, a Pamplona, amb la intenció de fer més gran el seu avantatge a la classificació. Els blancs tornen a la competició dues setmanes després del seu últim partit, contra la Reial Societat, a causa de la prematura eliminació a la Copa i de l'ajornament del seu duel contra el Celta.

Aquests dies han servit Zinédine Zidane per recuperar una gran quantitat de jugadors lesionats, com Marcelo, Pepe i James, que ja estaven a punt la setmana passada, a més de Carvajal i Modric. De tota manera, alguns d'ells seran reservats per al partit de Lliga de Campions de dimecres que ve davant del Nàpols, com també Toni Kroos, sancionat.

Tot i que l'adversari és el pitjor equip de Primera, com demostren les xifres, Zidane va dir ahir que es tracta d'una «visita incòmoda, és un camp difícil on sempre ens han complicat les coses i no canviarà». Sobre la inactivitat, «tretze dies sense competir són molts. No sabem si serà un inconvenient. Hem treballat i físicament estem bé». Respecte al fet que el seu president no cedeixi el Bernabéu per a la final de Copa, es va limitar a manifestar que «si va dir que estarà en obres és que estarà en obres».

Il·lusió local

L'Osasuna, tot i ocupar la darrera posició de la classificació, afronta amb il·lusió el partit d'avui, segons el seu entrenador, el serbi Petar Vasiljevic. Ell mateix va reconèixer que «hi ha una diferència brutal pel que fa a estadístiques i classificació, però seguim il·lusionats i treballem amb moltes ganes de fer-ho bé per aconseguir una victòria molt desitjada». De fet, els navarresos no han guanyat cap partit de lliga a casa i només ho han fet en la Copa davant del Granada. En el partit d'avui no hi haurà el sancionat Roberto Torres, però torna De las Cuevas.